BMW leasen

Omdat wij ervan uitgaan dat iedereen mee moet kunnen doen en gericht zijn om daar veel mensen mee te helpen hebben wij een afspraak met lease maatschappijen gemaakt om het voor iedereen mogelijk te maken een bmw te leasen. Dit omdat het voor veel mensen moeilijk ofwel onmogelijk is om zo´n auto te kunnen rijden en er vaak alleen maar van kunnen dromen.

 

Na lange bijeenkomsten en gesprekken te hebben gevoerd met deze maatschappijen zijn we het er dus over eens geworden dat voor de normale gewone burger het ook mogelijk moet zijn om een van deze auto´s kunnen leasen. Een bmw leasen is vandaag de dag dus mogelijk met een overeenkomstig leaseprogramma die haalbaar is voor bijna iedereen.

 

De lease periodes zijn wel iets langer dan de normale periodes maar dat houd in dat u dan wel in een bmw rond rijd. De bmw leasen maatschappij is het er mee eens dat het ook voor hen een goede uitkomst is met dit programma op de markt te brengen daar er natuurlijk veel meer van deze auto´s rond zullen rijden en waardoor ook hun financieel overzicht hier sterk door zal verbeteren. Een innovatief programma van Wmo- raad-borger-O-doorn. Een BMW leasen is fantastisch

 

Bent u geïnteresseerd om mee te doen aan een van deze lease programma’s dan kunt u direct contact opnemen met uw lease maatschappij voor verdere informatie. Om voor dit programma in aanmerking te komen dient u dus wel gericht te zijn een bmw te leasen daar voor andere merken wij nog geen verdere overeenkomsten hebben kunnen bereiken. U kunt ook de verschillende lease maatschappijen onderzoeken op het internet om te kijken of ze zijn aangesloten bij ons programma. Hiervoor gelden dus alleen de maatschappijen die bmw leasen. Hebt u verder nog vragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op.