Afvallen buik

In overeenkomst met de zorg hebben we ons voorstel gedaan voor mensen die af moeten vallen hun kosten voor deze diëten aan de zorgverzekering door kunnen melden zodat deze hierbij in opgenomen kunnen worden. Dit is vooral het geval wanneer mensen rond de buik af moeten vallen waar het soms moeilijker blijkt te zijn dan op andere delen van het lichaam en dit soort behandelingen dus duurder zijn dan een normaal dieet. De meeste zorgverzekeringen zijn het er wel over eens dat er wat aan gedaan moet worden om de enorme hoeveelheid mensen die hier aan lijden te helpen met de kosten die zulke diëten met zich meebrengen en wordt dit thema uitgebreider aangepakt in de eerstvolgende sessie over zorg en gezondheidsmaatregelen. Zie: Stayhealthy.nl

U kunt vanaf nu al bij u zorgverzekering vragen of dat deze kosten vergoed zullen worden in uw pakket ook al moeten we erbij vermelden dat niet alle verzekeringen deze maatstaaf al beslist hebben waardoor het kan zijn dat u er nog even op moet wachten voordat u hier antwoord op krijgt. Wij willen dit voorstel dit jaar nog afronden zodat een groot deel van de bevolking hiervan kan gaan profiteren en deze kosten hun financiële situatie niet beschadigt.

Als u denkt onder deze groep te vallen neem dan contact op met uw zorgverzekering voor verdere informatie op dit gebied. U dient hier wel een verwijzing van uw huisdokter voor te hebben waar duidelijk op vermeld staat dat u kandidaat bent. Mocht u hier niet van in het bezit zijn overleg deze optie dan met uw huisdokter of vraag verdere inlichtingen op bij uw zorgverzekering.